Posting to Classifieds

Want to plan a kiting trip? Just got back from one? Post you experiences, questions and information here.

Moderators: BayAreaKite, WindMuch

Posting to Classifieds

Postby mecoff » Mon Oct 11, 2004 11:25 pm

Not obvious how to post a classified. Any hints?
thx.
mecoff
Joey
Joey
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 11, 2004 11:01 pm

Postby OliverG » Tue Oct 12, 2004 6:41 am

Click on the Classifieds link at the top right. On the Classifieds page, click on "Place an Ad" (top right). It will walk you through the steps.
User avatar
OliverG
Site Admin
Site Admin
SFBA Member
SFBA Member
 
Posts: 5322
Joined: Sat Feb 07, 2004 5:03 pm
Location: Oakland, CA

Postby Guest » Tue Oct 12, 2004 10:24 pm

Ollie,
Maybe I'm going blind, but I don't see anywhere in the Classifieds a link with the option "Place an Ad" .

Don't think Im loosin it.
-Mike
Guest
 

Postby OliverG » Wed Oct 13, 2004 6:21 am

Mike,

You have to register, then everything will be available. You can post classifieds, upload pictures, track new topics and much more.

Ollie
User avatar
OliverG
Site Admin
Site Admin
SFBA Member
SFBA Member
 
Posts: 5322
Joined: Sat Feb 07, 2004 5:03 pm
Location: Oakland, CA

Postby mecoff » Wed Oct 13, 2004 2:31 pm

Ollie,
It wasn't immediately obvious that I had to re-login under the classifieds section (I was already logged in at the top level). In effect I had to login twice.

Since it wasn't explicit, I suspect others may be having similar problems (possibly resulting in low classified usage.. although it looks like you migrated to another system so that may explain it).

In any event I got in and the option appeared.

Thanks!
mecoff
Joey
Joey
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 11, 2004 11:01 pm

Postby OliverG » Wed Oct 13, 2004 5:01 pm

When you first tried posting ads, were you already registered? The forum, ads, reviews and multimedia section are all using the same databse and user logins.

What happened after you registered and logged in?

Thanks,
Ollie
User avatar
OliverG
Site Admin
Site Admin
SFBA Member
SFBA Member
 
Posts: 5322
Joined: Sat Feb 07, 2004 5:03 pm
Location: Oakland, CA

Postby mecoff » Mon Oct 18, 2004 3:17 pm

Ollie,
Yes, I was already registered. After I initally logged in, I navigated to the classified section. The "place Ad" option is not displayed unless I re-login which I did. Although I used the same login, I was required to re-login to see the "place" option. Hope that makes sense.

Just posted an add for a new 11m Fuel for a deal. Pass it on if you know anybody interested (I hear you're well connected ;)

-Mike
mecoff
Joey
Joey
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 11, 2004 11:01 pm


Return to Travel Info, Destinations & Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest